O femeie s-a certat ca la ușa cortului cu doi agenți de patrulare, după ce aceștia au tras-o pe dreapta pentru că a depășit limita de viteză. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:30, în proximitatea localității Măgdăcești, din raionul criuleni.

Este vorba despre o femeie de 53 de ani, care a fost înregistrată cu radarul depășind limita de viteză și a fost stopată pentru documentare. Chiar dacă a fost rugată să aștepte în automobilul personal până la finisarea documentării, femeia a ales să-și prezinte emoțiile și drepturile.
 
„A fost somată de nenumărate ori să prezinte actele pentru ai fi întocmit procesul – verbal, ca într-un final, inspectorii de patrulare să stabilească că șoferița deține permis de conducere categoria „F” (permis eliberat pentru conducătorii de troleibuze). Aceasta a fost documentată pentru „conducerea vehiculului cu permis de conducere de o categorie necorespunzătoare” și „depășirea vitezei de circulaţie stabilită pe sectorul respectiv de drum de la 20 la 40 km/oră”, se arată într-un comunicat al INSP.
 
Menționăm, Poliția nu tolerează manifestările de comportament agresiv și limbaj licențios, iar frustrările cetățenilor nu servesc drept temei de a trece peste lege și obligativitatea acesteia. Contăm însă pe comunicare eficientă și bună colaborare, întru favoarea fiecăruia dintre noi.