Imagini rupte parcă din jocul virtual „Grand Theft Auto” a fost surprinse de un șofer, noaptea trecută, în apropiere de localitatea Criuleni, pe care le-a făcut publice pe o rețea de socializare.

Din imagini se vede cum un agent de patrulare, ridică o motociletă de pe acostament, și se duce cu ea sub ochii motociclistului care avea un comportament agresiv.

Potrivit martorului care a surprins scena, echipajul de poliție venea din sens opus, din mers au deschis ușa și l-au dat jos de pe motocicletă.

„Nu au verificat actele nici testul drager, direct au început să-i dea cu electroshock-ul, ulterior unul dintre ei s-a urcat pe motocicletă și a fugit, mai nu a căzut jos”, se conține în mesajul martorului ocular postată pe o pagină de socializare.

(sursa video: Facebook.COM // Martor Ocular)

Ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău, a refuzat să ne ofere mai multe detalii despre acest caz menționând că incidentul ar fi fost documentat de către Inspectoratul Național de Securitate Publică.

De altă parte, solicitat telefonic, șeful-adjunct al INSP, Alexei Grosu, ne-a declarat că acest caz a fost înregistrat noapte trecută, în jurul orei 03:00, dar și că este documentat de către angajații de la IP Criuleni.

Potrivit lui Grosu, ieri-noaptea, membrii echipajului INSP, în timp ce se aflau în apropiere de localitatea Mălăieștii Noi, Criuleni, au observat o motocicletă care se deplasa haotic pe drumul din localitate și l-au somat să se oprească, însă acesta nu s-a conformat și a continuat să se deplaseze cu viteză, punând în pericol viața sa, dar și a altor participanți în trafic.

Oamenii legii au pornit după el, însă acesta a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat. Motociclistul a avut un comortament neadecvat, era agresiv și îi insulta pe polițiști, iar aceștia au fost nevoiți să aplice măsurile speciale”, a precizat Grosu.

Șeful-adjunct al INSP a ținut să menționeze că motociclistul a fos testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 0,46 mg/l de alcool în aerul expirat.

Pe numele său a fost intentat un proces penal, care se află în gestiunea IP Criuleni, iar motocicleta a fost escortată la parcarea specială cu plată.