UPDATE // 17:29 // Sursele Deschide.MD, sub protecția anonimatului, ne-au comunicat că cei doi adolescenți de 17 ani, au fost observați de polițiști întâmplător pe malul Nistrului. Când i-au văzu pe oamenii legii aceștia au încercat să fugă, dar au fost prinși. În prezent se interprind măsuri pentru identificarea și reținerea celui de-al treilea fugar.

Doi dintre cei trei adolescenți, evadați de la penitenciarul Nr.10, au fost reținuți cu puțin timp în urmă. Aceștia au fost prinși în preajma localității Buciușca din raionul Rezina.

Amintim că în noaptea de marți, 4 mai, trei adolescenți, unul în vârstă de 18 ani și alții doi de 17 ani, originari din raioanele Orhei, Anenii Noi și Ungheni, au evadat din Penitenciarul  Nr.10 Goian, după ce au deteriorat gratiile de la fereastra din baie, după care au sărit peste edificiile de pază.

Cei trei au furat o mașină de marca Volkswagen de la poarta unui bărbat dintr-un sat din raionul Criuleni, cu care s-au deplasat spre Orhei.

Unul dintre adolescenți era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru furt, altul avea de ispășit un an și 4 luni pentru aceeași infracțiune, iar al treilea era condamnat la 10 ani de pușcărie pentru tâhărie, furt și viol.

UPDATE(FOTO) // Cazul fugarilor de la Penitenciarul Nr.10. Au abandonat Volkswagen-ul cu roțile sparte și au furat un Opel