Procurorii nu pot trimite în judecată dosarul în privința tinerei din Găgăuzia care acum cinci luni și-ar fi ucis mama cu sânge rece din cauza că lipsește expertiza medico-legală care este obligatorie pentru a formula acuzațiile ce ar urma să fie aduse.

Potrivit procurorului Victor Cîlcic, expertiza judiciară a stării psihice a inculpatei este obligatorie pentru că este vorba despre o infracțiune excepţional de gravă.

Pe acest caz este pornită urmărirea penală. O decizie finală nu a fost încă luată. Motivul este în necesitatea obținerii rezultatelor expertizei medico-legale. Pentru ca procurorul să ia o decizie finală, rezultatele finale ale expertizei sunt obligatorii”, a declarat procurorul pentru portalul Gagauzinfo.MD.

Amintim că în noaptea de vineri, 11 decembrie, o femeie de 40 de ani a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge într-un apartament din orașul Comrat. Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au reținut-o pe fiica victimei, o tânără de 21 de ani, studentă la medicină.

Aceasta este suspectată că, fiind în stare de ebrietate narcotică, cu un cuțit de bucătărie și-a spintecat mama și i-a smuls inima din piept, ca urmare a unui conflict ce s-a iscat din cauza că victima intenționa să o interneze într-un Dispensar Narcologic.

Citiți și: Odioasa crimă de la Comrat. Tânăra care și-a spintecat mama a primit mandat de arest

NO COMMENT (VIDEO) // Tânără care și-a spintecat mama, râde în hohote pe banca acuzaților

Tânăra din Comrat care și-a spintecat mama, adusă la Chișinău și supusă expertizei psihiatrice

Un fost procuror din Găgăuzia explică cum tânăra care și-a spintecat mama poate scăpa de pedeapsă