UPDATE // 10:25// Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că polițiștii au stabilit indentitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani și este fără loc permanent de trai.

„Cadavrul a fost găsit de către angajații companiei de energie electrică care urmau să efectueze careva lucrari. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate. Preliminar decesul acestuia a survenit de la tensiunea înaltă, cadavrul fiind indreptat la CML, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor”, a precizat Scripnic.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit zăcând fără suflare lșângă un transformator de curent electric. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:45, pe strada Nicolae Titulescu din capitală.

Cadavrul a fost descoperit de către o persoană care a și alertat poliția. Identitate victimei nu a fost stabilită. Preliminar, se presupune că ar fi vorba despre un om al străzii.

Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele în care a survenit decesul.