UPDATE // 21:35 // În urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii au identificat și reținut două persoane suspectate că ar fi implicate în deflagrația care a avut loc vineri seara, în sectorul Buiucani al capitalei, anunță IGP pe canalul de Telegram.

„De asemenea, a fost depistat un automobil, cu semne de deteriorări provenite cel mai probabil în urma exploziei. La fața locului au fost solicitați angajatii Bomteh pentru cercetare. La operațiune au participat angajații INI, BPDS "Fulger" și IP Buiucani. La moment persoanele sunt reținute pentru 72 de ore”, se arată în comunicat.

UPDATE // 20:20  // Sursele Deschide.MD susțin că oamenii legii au reușit să-l convingă pe bărbat să se predea, iar acesta urmează să fie reținut pentru 72 de ore. Dânsul anterior ar fi activat în serviciul de pază omului de afaceri în poarta căruia a explodat greanada.

 

UPDATE // 19:25 // Sursele Deschide.MD susțin că bărbatul baricadat în propria casă ar mai avea asupra sa încă două grenade de model F1. În prezent, oamenii legii poartă ngocieri cu acesta și-l conving să se predea.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mascații de la Fulger au intervenit la Stăuceni pentru a-l reține pe bărbatul care a detonat o grenadă, weekend-ul trecut, în sectorul Buiucani al Capitalei. Potrivit surselor noastre, bărbatul în vârstă de 39 de ani, s-ar fi baricadat în casă.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute o persoană a detonat o grenadă într-un cartier din sectorul Buiucani în care ar locui mai mulți oameni de afaceri.

VIDEO // Deflagrație pe o stradă din sectorul Buiucani