Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a venit cu o reacți cu referire la cazul reținerii de către Centrul Național Anticorupție a unor angajați din cadrul Laboratorului de expertiză sanitar-veterinară al Direcţiei Municipale pentru Siguranţa Alimentelor.

Astfel, Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) susține că va acorda tot suportul necesar organelor de drept pe marginea dosarelor menționat, întru elucidarea deplină a cazurilor documentate astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie.
 
Totodată, ANSA menționează că „se disociază totalmente de acțiunile coruptibile a unor funcționari și reiterează angajamentul de a continua activitatea în spiritul legalității, transparenței, corectitudinii și responsabilității”.
 
Amintim că, ofițerii Centrului Național Anticorupție au reținut în această dimineață cinci persoane suspectate de acte de corupție. Printre cei reținuți ar fi și angajați ai Direcţiei Municipale pentru Siguranţa Alimentelora, dar și agenți economici. Perchezițiile ar fi fost demarate și la hala de carne de pe strada Vaarlam din centrul capitalei.