UPDATE // 16:45 // Potrivit poliției, suspecții ar fi doi tineri de 17 și 22 de ani, originari din raionul Florești, unul dintre care este chiar verișorul tinerei de 22 de ani.

„După ce au sustras portmoneul cu bani, l-au îngropat în curtea casei lor. Tinerii și-au recunoscut pe deplin vina și sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o amendă de până la 67 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani”, anuță Poliția din Telenești.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat a alertat poliția, după ce i-au dispărut din casă o sumă de câteva mii de euro. Banii erau ascunși în buzunarul unifomei de polițist a nepoate sale. Cazul a avut loc noaptea trecută, în localitatea Țînțăreni, din raionul Telenești.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani, le-a spus polițiștilor că, noaptea trecută persoane necunoscute ar fi dat buzna în locuința sa și au furat bani în sumă de peste 5000 de euro.

Banii îi ținea ascunși în buzunarul uniformei de polițist a nepoatei sale, în vârstă de 22 de ani, care este studentă la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care au dispărut banii, dar și cine se face vinovat.

 

 

Astăzi dimineață în serviciul de gardă a IP Telenești a parvenit un apel telefonic de la o locuitoare a satului Țînțăreni, același raion, precum că pe parcursul nopții persoane necunoscute i-au sustras din locuință 5 120 de euro. La scurt timp suspecții au fost depistați de către angajații IP Telenești. Aceștia sunt doi tineri de 17 și 22 de ani, originari din raionul Florești, mai mult, unul dintre ei este rudă cu victima. După ce au sustras portmoneul cu bani, l-au îngropat în curtea casei lor. Tinerii și-au recunoscut pe deplin vina și sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o amendă de până la 67 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani. Vezi mai puţin