Două mașini de teren au fost avariate, iar o fetiță a fost rănită, după ce au fost implicate într-un accident rutier provocat de un șofer în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc ieri-seara în jurul orei 20:20, pe traseulR-17, Fălești - Pîrlița.

În accident au fost implicate două automobile de marca Range Rover și Mercedes GLC250. Impactul s-ar fi produs după ce un tânăr în vârstă de 27 de ani, care se afla la volanul Range Rover-ului, a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a izbit în cea de a doua mașină de teren, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 33 de ani.

În cel de-al doilea automobil se afla și fiica șoferiței, o minoră în vârstă de 8 ani. Ultima, în urma impactului s-a ales cu leziuni ușoare și a fost transportată la spital pentru a-i fi acordat ajutor medical.

Totodată, tânărul de 27 de ani, originar din Ungheni, a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 0,76 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să fie cercetat penal și să rămână fără permisul de conducere.