În aceste momente Alexandru Slusari, președintele fracțiunii parlamentare a Platformei DA, dar și deputatul PAS, Lilian Carp, se află la cariera de la Micăuți, unde în pofida tuturor demersurilor de demascare a ilegalităților făcute de Comisia de anchetă pe acest caz, lucrările continuă.

Doi indivizi cu dosare penale pornite - deputații Nichiforciuc și Andronachi - sfidează legea, nu se tem de nimic pentru că sunt protejați de cercul lui Dodon și profită de haosul din țară. Noi am venit să oprim dezmățul, am chemat organele abilitate, dar dacă nici acestea nu vor contribui la sistarea activității carierei, noi, membrii Comisiei, vom fi nevoiți să blocăm lucrările carierei!”, a declarat Slusari.

Amintim că, deși există act de constatare din luna februarie privind stoparea lucrărilor de extragere a pietrei de la Cariera de piatră de la Micăuți, acestea nu au fost oprite, iar acțiunile ilegale se desfășoară noaptea.

Citiți și: (VIDEO) EXCLUSIV // „Noaptea, ca hoții”. La Cariera de piatră din Micăuți continuă să fie extrasă ilegal piatră

Alexandru Slusari, despre ilegalitățile de la Cariera de piatră din Micăuți: O sabotare la nivel de stat