Un bărbat a murit după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu produs în localitatea Șicani, raionul Nisporeni. Potrivit ofițerului de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, incendiul a avut loc ieri, 11 aprilie, în jurul orei 19:30. Victima avea vârsta de 54 de ani.

Potrivit Cristinei Vicol, incendiul a izbucni într-o odaie a casei în care se afla bărbatul, de la soba de încălzire cu lemne. Focul a fost stins de către vecini până la sosirea pompierilor, tot de către ei a fost scos din casă bărbatul, în stare inconștientă. La sosirea ambulanței s-a constatat decesul, care ar fi survenit în urma intoxicației cu monoxid de carbon și a arsurilor de pe spate și picioare. În urma examinării vizuale a cadavrului nu au fost depistate semne de agresiune fizică.

Din spusele rudelor, bărbatul locuia de unul singur și făcea abuz de băuturi alcoolice, iar conflicte cu anumite persoane nu a avut. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragicului incident.