UPDATE // 20:45 // Poliția a venit cu detalii despre gravul accident de pe traseul dintre localitățile Lupa-Recea-Vatici. Potrivit oamenilor legii șoferul avea vârsta de 22 de ani și conducea un autovehicul de marca Mercedes Vario, acesta a început să piardă controlul mașinii în pantă. Acesta avea trei pasageri cu el. Pentru a-și salva viața toți trei au fost nevoiți să sară în timpul mersului din automobil. Unul dintre ei, un minor de 14 ani, a decedat pe loc, iar ceilalți sunt internați în spital. Șoferul a mai condus încă aproximativ 1 km, până a putut stopa unitatea de transport. Testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0,00 mg/l. Cauza preliminară examinată de polițiști este defecțiunea tehnică a mecanismului de frânare. Polițiștii din Strășeni stabilesc toate circumstanțele.

Știrea inițială

Accident rutier grav la Strășeni. Un automobil plin cu tineri, printre care și un minor, s-a răsturnat, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Totul s-a întâmplat în această seară, în jurul orei 17.50, pe drumul local dintre satele Lupa-Recea r. Strășeni și s. Tabăra, r. Orhei.

La volanul automobilului de model Mercedes se afla un tânăr cu vârsta de 23 de ani. Acesta avea ca pasageri alți tineri cu vârstele de 19, 18 și un minor de 15 ani. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza defectării sistemului de frânare, iar pasagerii, pentru a se salva, au sărit din mers. 

În urma traumatismelor primite, pasagerul minor a decedat pe loc. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele tragicului accident.