Trupul neînsuflețit al unei adolescente a fost găsit spânzurat într-o fâșie forestieră. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 09:00, din raionul Fălești.

Preliminar, se cunoaște că victima este o adolescentă în vârstă de 17 ani, originară din localitatea Frumușica, Fălești, și care ieri a fost anunțată de către rude ca fiind dispărută. Din nefericire, cadavrul fetei a fost găsit în această dimineață spânzurat într-un copac din extravilanul localității Scumpia, din același raion.

La fața locului a intervenit poliția, dar și medicii-legiști, care urmează să stabilească toate circumstanțele în care a murit adolescenta. Vom reveni cu mai multe detalii.

Totodată, este de menționat că în ultimele trei zile, conform datelor deținute de poliție, în R.Moldova au fost înregistrate 5 cazuri de suicid. Dintre care patru au avut loc în data de 17 martie, la Hîncești, Șoldănești, dar și două în municipiul Chișinău, iar cel de-al cincilea a fost înregistrat ieri în sectorul Botanica.