O femeie a pierdut o pungă cu mii de lei în parcarea special amenajată pentru automobilele de taxi de pe strada A.Pușkin, din centrul capitalei. Din fericire, banii au fost găsiți de către agenții de patrulare ai INSP, iar acum își așteaptă proprietara la IP Buiucani.

Incidentul a avut loc în amiaza zilei de ieri, 15 martie, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada A.Pușkin. Doi polițiști de patrulare au văzut un automobil de marca Hyundai care a staționat pe locurile de parcare special amenajate pentru taximetriști și i-au făcut șoferul semn cu mâna ca să-și continuie deplasarea.

Din automobil a coborât o femeie care, la fel ca și șoferul, s-au deplasat într-o direcție necunoscută. Cei doi polițiști s-au apropiat de locul cu pricina, iar acolo au găsit o pungă în care se aflau trei plicuri cu bani.

Ce doi agenți de patrulare au sesizat colegii de la IP Buiucani despre acest caz, iar ultimii au ridicat de la fața locului o sumă de peste 14 mii de lei și urmează să stabilească identitatea proprietarei.