UPDATE // 18:16 // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că victima este o femeie în vârstă de 61 de ani.

„După examinarea cadavrului de către medicul-legist urme de moarte violentă nu au fost depistate. În urma măsurilor intreprinse de polițiști s-a tabilti că femeia nu locuia în blocul cu pricina. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a precizat Stati.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a murit, după ce s-a aruncat în gol de la etajul superior al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc în această după-amiază pe bulevardul Moscova din sectorul Rîșcani al capitalei.

La fața locului a intervenit poliția, dar și o ambulanță. Din nefericire, medicii au putut doar să constate decesul.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a murit femeia, dar și motivul care a făcut-o să recurgă la acest get disperat.

 

Dupa examinarea cadavrului de catre medicul legist urme de moarte violenta nu au fost depistate decit caracteristici căzăturii de la înălțime.
In urma masurilor intreprinse de politisti a fost stabilita identitatea aceasta s a dovedit a fi in virsta de 61 de ani si nu licuia in blocul dat.pe caz a fost initiat un proces penal in stabilirea tuturor circumstantelor