UPDATE // 19:28 // Potrivit reprezentantului IP Criuleni, în acest caz oamenii legii au reținut pe 72 oretrei persoane cu vârste cuprinse între 32 și 34 de ani. Aceștia și-au recunoscut vina și sunt cercetați penal.

UPDATE // 11:23 //Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Criuleni, a declarat pentru Deschide.MD că polițiștii din Criuleni,au stabilit că noaptea trecută, în jurul orei 01:00, bărbatul a venit în ospeție la o consateanca unde, în acel moment se aflau mai multe persoane din localitate cu care victima a avut un conflict ce a degenerat în bătaie.

„În cadrul cercetării la fața locului, în gospodăria gazdei au fost depistate urme ce demonstrează că bărbatul după ce a fost agresat, a fost scos din ograda gospodăriei și dus lângă punctul medical din localitate și lăsat jos la sol să zacă fără ai fi acordat ajutor. La momentul actual angajații poliției întreprind măsuri întru stabilirea grupului de persoane precum și a făptuitorilor ce se fac vinovați de săvârșirea infracțiunii date”, ne-a spus Băetrău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat, găsit zăcând fără fără cunoștință lângă spital, a murit în secția de reanimare. Cazul a avut loc în această dimineață în raionul Criuleni.

Preliminar se cunoaște că victima este un bărbat în vârstă de 36 de ani. Acesta a fost zăcând în această dimineață, în jurul orei 07:00, în apropiere de centrul medical din satul Coșernița, din raionul Criuleni, fără cunoștință și cu mai multe traume în regiunea capului.

Dânsul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Criuleni și internat în secția de reanimare. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, în jurul orei 09:00, bărbatul a murit.

Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Criuleni, ne-a comunicat că oamenii documentează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, iar cu mai multe detalii vor reveni mai târziu.