Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Fălești, a declarat pentru Deschdie.MD că la fața locului, oanmenii legii au stabilit că doi soți de 59 și respectiv 57 de ani, în timp ce efectau lucrări la miniferma acestora, în jurul orei 13:00, au dat foc la iarba uscată de pe imaș, iar focul s-a extins repede spre fermă.

„Atunci soții au început să stingă incendiul desinestătător, iar la un moment femeia nu-l găsea pe soț și a solicitat ajutorul sătenilor. În jurul  orelor 15.00 de către un consatean a fost depistat pe imaș la locul incendiului, cadavrul parțial carbonizat al bărbatului fără semne de moarte violentă”, a precizat Molceanov.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cadavrul unei persoane a fost găsit, după ce  iarba și stuful dintr-o gospodărie a luat foc. Descoperire macabră a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:22, în loclaitatea Unțeni, din raionul Fălești.

Din motive încă necunoscute, iarba și stuful uscat a fost cuprins de flăcări, iar incendiul a fost stins de către locuitorii satului. Ulterior, în urma incendiului, oamenii au depistat cadavrul carbonizat al unui bărbat.

La fața locului a fost solicitată internvenția poliției.

Oamenii legii urmează să stabilească identitatea victimei, dar și circumstanțele în care a ajuna acolo, inclusiv cauzele decesului.