Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia primelor imagini, surprinse la fața locului, în timpul operațiunii, demarate de ofițerii Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigații, de reținerea a pistolarului înarmat care noaptea trecută a împușcat două adolescente pe o stradă din localitatea Holercani, raionul Dubăsari.

Din imagini se vede când ofițerii de investigații au blocat în trafic mașina cu care se deplasa pistolarul, iar ulterior aceasta a fost luată cu asalt.

Potrivit unor martori oculari, la operațiune a participat și șeful adjunct al INI, Igor Zglavuța, el fiind cel care s-a avântat primul asupra tânărului înarmat cu un pistol de marca CZ.

Aici este te menționat că același ofițer, în luna noiembrie a anului trecut, a fost surprins când îl dezarma pe militarul ce luase ostatici trei copii într-o casă din localitatea Mereni, din raionul Anenii Noi.

Amintim că noaptea trecută, tânărul de 27 de ani a împușcat două adolescente de 16 ani pe o stradă din Holercani. Într-o fată a treas șase gloaneț, după care a transportat-o la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. În cea de-a doua adolescentă a tras două gloanțe, iar acum fata se află la spital.

UPDATE // Noi detalii despre crima de la Holercani. Pistolarul a fost reținut pe traseul Criuleni-Chișinău

Un tânăr a împușcat două adolescente, la Holercani. Una a murit