UPDATE // 09:41// IGP anunță pe canalul de Telegram că pistolarul a fost reținut pe traseul Criuleni-Chișinău, dar și că avea pistolul la el.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Au apărut noi detalii despre tragedia de noaptea trecută, din localitatea Holercani, raionul Dubăsari, unde un tânăr a împușcat două adolescente, una dintre care a murit. Potrivit oamenilor din localitate, tânărul ar fi săvârșit crima din cauza geloziei

Oamenii din localitate, cu care au vorbit reporterii Deschide.MD, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au spus că tânărul de 27 de ani ar fi avut o relație amoroasă cu una dintre cele două adolescente.

„El a fost plecat peste hotare la muncă în Finlanda și a revenit recent. Se zvonește prin sat că ar fi aflat că fata l-a schimbat și a decis să se răzbune”, susține unul dintre interlocutorii noștri.

Noaptea trecută, în jurul orei 01:30, tânărul le-a întâlnit pe cele două fete de 16 ani, pe o stradă din localitate, și a început să se certe cu cea cu care i-a fost iubită. Ulterior a scos un pistol pe care îl deținea legal și a efectuat mai multe gloanțe în direcția fetelor.

În iubita sa ar fi tras 6 glaonțe, iar altele două în cealaltă adolescentă. Pe prima adolescentă a urcat-o în mașină și a dus-o la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Cea de a doua adolescentă este internată în spital, iar tânărul a dat bir cu fugiții și acum este căutat de oamenii legii.

VIDEO // Momentul în care pistolarul de la Holercani este reținut de ofițerii INI pe traseul Criuleni-Chișinău

Un tânăr a împușcat două adolescente, la Holercani. Una a murit