Profesorul Victor Cojocaru, medicul care de la începutul pandemiei s-a aflat în prima linie în lupta cu COVID-19, este internat în secția Terapie Intensivă fiind diagnosticat cu noul coronavirus.

„Confirmăm că domnul profesor Victor Cojocaru este internat în IMSP SCR "Timofei Moșneaga" în una din Secțiile Terapie Intensivă COVID-19, unde este supus tratamentului corespunzător”, se arată într-un răspuns al serviciului de presă al SCR.

Profesorul Victor Cojocaru este medic al IMSP Spitalului Republican "Timofei Moşneaga" și are o experiență de 45 de ani de activitate în domeniul anesteziologiei. Pe lângă faptul că este mereu în sălile de operație, petrece timpul dând cu drag mai departe cunoștințele sale. Iana Cotorcea este una dintre elevele cu care se mândrește. Aceasta are o experiență de 11 ani de activitate și este șefa secției de anesteziologie din cadrul instituției.

Mărturiile medicilor de la Spitalul Republican: „Moartea, o plăcere pentru pacienții gravi COVID-19. Îi salvăm în pofida dorinței lor”