Primarul general al capitalei, Ion Ceban, anunță că Pretura sectorului Botanica a început executarea lucrărilor de reabilitare a geamurilor din scara blocului de pe str. Independenței, 12/1, afectat în urma deflagrației produsă la 22 februarie, curent.

Potrivit edilului, Pretura a contract servicii de instalare a tâmplăriilor la etajele 2-5 și în bucătăria comună a clădirii.

De asemenea, municipalitatea și-a asumat responsabilitatea pentru efectuarea unor lucrări de reparații a încăperilor afectate de explozie.

Astfel, Direcția locativ comunală și amenajare efectuează un deviz de cheltuieli în acest sens, după care va contracta servicii pentru zidirea pereților despărțitori dinte bucătăria comuna și spațiile locative, precum și executarea lucrărilor de finisaj.

Detalii: FOTO, VIDEO // Explozie într-un bloc de locuit la Botanica. Trei persoane, printre care doi copii, transportați la spital

Citiți și: Noi detalii despre explozia din sectorul Botanica. Un adolescent de 17 ani ar fi vrut să-și încălzească mâncarea

Adolescentul rănit în explozia de la Botanica va rămâne în spital cel puțin trei săptămâni