Fostul prim-ministru al R.Moldova, Ion Chicu, vine cu un nou mesaj după ce zilele trecute a fost internat la terapia intensivă. Politicianul vine cu un mesaj de mulțumire la adresa angajaților sistemului medical și se adresează cetățenilor să se protejeze la maximum posibil.

Stimați Prieteni! Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare!

Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerare acum cu noi, pacienții cu COVID. Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira desinestătător e mare lucru, credeți-mă! Sănătate tuturor!”, a scris el pe canalul său de Telegram.

Amintim că fostul premier al R.Moldova, Ion Chicu, a fost internat în secția de terapie intensivă a IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Potrivit surselor Deschide.MD acesta ar fi internat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Serviciul de presă al instituțuiei ne-a confirmat internarea politicianului, însă nu a oferit detalii despre cauza acesteia.

Detalii: Ion Chicu, internat la terapie intensivă din cauza complicațiilor provocate de COVID-19

Citiți și: Mesajul lui Chicu după internarea la terapie intensivă: Vă rog aveți mare grijă de sănătate!

De precizat că, Ion Chicu a mai fost infectat cu COVID-19 la începutul lunii decembrie a anului trecut.