HiSky își deschide bază operațională pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu" din Cluj. Compania aeriană va opera zboruri regulate directe către Dublin (Irlanda) și către Lisabona (Portugalia), ultima fiind o destinație operată în premieră pe Aeroportul Internațional Cluj. Înafară de cursele regulate, HiSky va opera și zboruri charter turistice, având deja mai multe parteneriate agreate în acest sens.

Zborurile spre Lisabona vor începe din data de 25 aprilie, curent și vor avea loc în fiecare zi de Miercuri și Duminică. Prețul biletelor începe de la 54 de euro.

Direcția Cluj-Lisabona: 17:00-19:10
Direcția Lisabona-Cluj: 20:10-02:00+1

Zborurile spre Dublin vor începe din data de 22 aprilie, curent și vor avea loc în zilele de Luni și Joi. Prețul biletelor începe de la 49 de euro.

Direcția Cluj-Dublin: 12:40 - 14:10
Direcția Dublin-Cluj: 00:20+1 - 05:30+1

HiSky aduce noutăți în rețeaua de rute a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, prin operarea în premieră a zborurilor spre capitala Portugaliei, răspunzând astfel necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic leisure și turistic. Zborurile spre Dublin vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind o alternativă atractivă de călătorie spre Irlanda.

Iulian Scorpan, Director General HiSky a declarat cu această ocazie: „Am decis să deschidem baza operațională la Cluj pentru că există cerere, inclusiv din partea agenților comerciali locali. Vom opera atât curse regulate cât și curse charter, iar noua abordare cu care venim în fața pasagerilor, ne face să credem că vom reuși să-i fidelizăm pe toți cei care vor ajunge la bordul aeronavelor noastre. Avem deja mai multe parteneriate agreate, aici în Cluj, iar în scurt timp urmează să facem și alte anunțuri importante", a subliniat comandantul Iulian Scorpan."

Viorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj a transmis următoarele: „Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, privește cu optimism asupra deciziei noului operator aerian HiSky, de a deschide noi destinații de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, deoarece acest lucru contribuie la eforturile noastre de recuperare a traficului aerian existent înainte de pandemie".

Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, domnul David Ciceo, a precizat la rândul său: „Având în vedere criza fără precedent generată de pandemia SARS- CoV2, sunt îmbucurătoare veștile privind un nou operator aerian care anunță bazarea unei aeronave la Cluj și deschide noi zboruri, îmbogățind oferta de călătorie disponibilă de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Zborurile regulate spre Lisabona vor fi operate în premieră de pe Aeroportul Internațional Cluj și vor stabili noi legături comerciale și turistice între aceste regiuni".