UPDATE // 16:55 // Poliția capitalei a emis un comunicat prin care oferă detalii despre acest caz. Oamenii legii spun că bărbatul s-a dovedit a fi în vârstă de 66 de ani. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat la CML, pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

UPDATE // 15:59 // Solicitat telefonic, Oleg Bîrliba, șeful Inspectoratului de Poliție Buiucani, a declarat pentru Deschide.MD că victima este o persoană de vârsta a treia. Pe suprafața cadavrului nu au fost depistate urme de moarte violentă. „Se presupune că acesta ar fi decedat din cauza unor probleme de sănătate”, a precizat Bîrliba.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat a fost găsit în această după-amiază, în jurul orei 14:50, zăcând fără suflare în WC-ul unei pizzerii de pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Preliminar, se cunoaște că angajații localului au apelat la 112 și au sesizat despre faptul că un bărbat s-a închis în WC, iar când polițiștii au ajuns la fața locului au deblocat ușa și au depistat cadavrul.