UPDATE // 09:25 // Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Răscăria, după ce șoferul automobilului Volkswagen-ului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din cauza condițiilor climaterice, într-o curbă a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit violent în cel de-al doilea automobil ce venea din sens opus și la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, o pasageră din Volkswagen a murit pe loc, iar alta, în vârstă de 66 de ani a decedat în drum spre spital. Șoferul Volkswagen-ului a fost transportat la spital

Totodată, la spital au ajuns șoferul și pasagerul din Audi. Pasagerul din Audi, o femeie în vârstă de 48 de ani, a fost internată în stare gravă în secția de reanimare.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două persoane au murit, după ce două automobile s-au ciocnit frontal, în această dimineață, în jurul orei 07:40, în raionul Rîșcani.

Preliminar se cunoaște că în accident au fost implicate două automobil de marca Volkswagen și Audi. În urma impactului, o femeie de 41 de ani, pasageră din Volkswagen, a murit pe loc până la venirea ambulanței.