UPDATE În jurul orei 16: 20, secția operațională a Direcției de Poliție Sud a fost informată telefonic despre producerea unui accident rutier în orașul Vulcănești, la stația Peco. O cisternă, încărcată cu gaz, în timp ce efectua manevra de virare la stânga, pentru a intra în stația de alimentare, a fost tamponată lateral stânga, de un Volkswagen Golf.

În consecință, șoferul automobilului de teren a decedat pe loc, iar pasagerul acestuia și șoferul cisternei au fost transportați la spitalul raional, pentru îngrijiri medicale. Tânărul decedat avea 18 ani și era orginar din satul Etulia, raionul Vulcănești. La locul producerii accidentului au venit polițiștii, echipa de descarcerare și serviciul ambulanță. La moment se stabilesc toate circumstanțele.

Știrea inițială de la ora 17:06:

Un bărbat a murit, după ce mașina cu care se deplasa s-a izbit violent într-o autocisternă. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 16:00, în proximitatea unei stații Peco din Vulcănești

Potrivit datelor preliminare în accident a fost implicat un automobil de marca Volkswagen Golf și o autocisternă. În urma impactului, autocisterna s-a răsturnat pe acostament, iar automobilul a fost grav avariat și a rămas blocat pe traseu.

Șoferul din Volkswagen a murit pe loc, până la venirea ambulanței, iar cadavrul acestuia a fost scos de către salvatori dintre fiarele contorsionate ale automobilului.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.