Poliția de Frontieră și autoritățile îndeamnă conducătorii auto să nu pornească spre punctele de trecere a frontierelor Tudora și Palanca, unde până în acest moment zeci de persoate au fost cazate.Polițiștii de frontieră împreună cu angajații Serviciului Vamal asigură cele necesare călătorilor.

Astfel, până la deblocarea drumurilor și continuarea călătoriei, în punctul de trecere a frontierei Palanca, au fost cazate 61 de persoane. Totodată, la sediul Direcției regionale EST au fost adăpostite trei familii, mașinile cărora erau blocate în drum spre localitatea Volintiri. 

De asemenea, în seara zilei de ieri, alte 12 persoane au fost cazate la PTF Tudora-1.

Poliția de Frontieră precizează că patrulele instituției în continuare ajută la deblocarea mijloacelor de transport și acordă suportul necesar persoanelor, în măsura posibilităților.

 Patrule ale Poliției de Frontieră, în continuare ajută la deblocarea mijloacelor de transport și acordă suportul necesar persoanelor, în măsura posibilităților. 

Pe drumul ce leagă localitățile Copceac și Cairaclia, polițiștii de frontieră din Copceac au intervenit în forță și au deblocat mai multe mijloace de transport.
Polițiștii de frontieră din Vulcănești au dat o mână de ajutor angajaților S.A. Drumuri la deblocarea traseului ce duce spre punctul de trecere a frontierei Mirnoe.
În apropierea de localitatea Voinescu, raionul Hîncești, polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST au ajutat un conațional, al cărui autoturism a derapat și s-a blocat în nămeți, să revină pe traseu și să-și continue deplasarea.
Reamintim că pe drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă, fapt ce solicităm ca fiecare conducător auto să-și echipeze mașina corespunzător și să țină cont de avertizările meteo.
 
Totodată, PF îndeamnă călătorii să se informeze din surse oficiale despre situația traficului rutier pe drumurile naționale, dar și despre starea vremii în statele de destinație.
În cazul că nu este o urgență de deplasare, amânați-vă călătoriile!