UPDATE // 11:23 // Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP, infirmă zvonurile din teritoriu despre faptul că polițistul implicat în accident ar fi murit. Potrivit lui Vetcu, acesta a fost transportat în stare gravă, era în stare de inconștiență, însă și-a revenit. Stare sa de sănătate încă este gravă, dar stabilă, iar în continuare omul legii se află internat la terapie intensivă.

Totodată, oamenii legii au stabilit că accidentul s-ar fi produs pe drumul central din localitate, după ce acesta, nu a adaptat viteza la condițiile necesare de drum, iar când a intrat în curbă a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului. 

UPDATE: Într-o postare pe pagina de Facebook, Poliția confirmă că la volanul mașinii se afla un angajat al IP Ștefan Vodă în vârstă de 57 de ani și precizează că pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Știrea inițială 

Un bărbat a murit, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident în această seară, în jurul orei 17:05, în localitatea Olănești, din raionul Ștefan Vodă.

Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta era pasager într-un automobil de marca Honda CR-V la volanul căruia se afla un angajat al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă.

Șoferul, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, automobilul a fost grav avariat, pasagerul a murit pe loc, iar șoferul a fost transportat la sptial cu mai multe traumatisme.