UPDATE // 17:29 // Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Sîngerei, a declarat pentru Deschide.MD că la volanul BMW-ului se afla o tânără în vârstă de 19 ani, care a murit pe loc până la venirea ambulanței. Cei doi pasageri s-au dovedit a fi un tânăr în vârstă de 25 de ani și un bărbat de 39 de ani. Toate cele trei victime sunt originare din raionul Rîșcani.

 

Știre Inițială

O femeie a murit, iar două persoane au fost grav rănite, după ce automobilul cu care se deplasau s-a izbit într-un copac. Coliziunea a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:46, în apropiere de localitatea Copăceni, din raionul Sîngerei.

Potrivit datelor preliminare, în accident a fost implicat un automobil de marca BMW, la volanul căruia se afla o femeie. Dânsa a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, mașina a fost transformată într-un mormant de fiare contorsionate, femeia de la volan a murit pe loc, iar doi pasageri au fost transportați al spital. Unul dintre cei doi pasageri se află în comă.

La fața locului au intervenit ambulanțe, dar și un echipaj de descarcerare.