O femeie a rămas fără frigider, după ce l-a scos afară ca să facă curat în bucătăria unui local, însă a fost furat de către trei bărbați. Cazul a avut loc în data de 17 ianuarie curent pe strada Vasile Lupu, din sectorul Buiucani al capitalei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, o femeia în vârstă de 35 de ani, administratoarea localului, a comunicat polițiștilor că a scos figiderul afară pentru a face curățenie în bucătărie, iar când au vrut să-l dea la loc, acesta nu mai era.

Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul când frigiderul, estimat la 10 000 lei, este furat de către trei bărbați cu vârstele de 28 ani, 36 ani și 53 ani. Aceștia nu sunt la prima abatere anterior fiind judecați pentru infracțiuni analogice.

„Urmare a măsurilor dispuse de către ofițerii de investigație și urmărire penală suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că figiderul sustras l-au vândut cu 200 lei.Polițiștii au găsit bunul sustras și urmează a fi returnat”, se arată în comunicat

Actualmente ei sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.