Un bărbat a fost reținut de oamenii legii, după ce și-a înjunghiat oaspetele. Incidentul a avut loc în data de 13 ianuarie într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei. Victima este un bărbat de 42 de ani, iar agresorul are 59 de ani.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, oamenii legii au stabilit că victima a fost în vizită la un cunoscut, unde au consumat băuturi alcoolice. Urmare a consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict, ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în spate, cauzându-i leziuni corporale, iar după conflict victima s-a deplasat la domiciliu.

„Din cele comunicate de proprietara locuinței pe care acesta o închiriază, în dimineața de 14 ianuarie, ea  a observat că acesta este tăiat și se simte rău și imediat a solicitat intervenția poliției și ambulanței. Bărbatul imediat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală întreprinse de ofițerii de investigație, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 59 de ani. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina”, se arată în comunicat.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.