Cadavrul unui bărbat declarat dispărut a fost descoperit pe 8 ianuarie în pivnița unui pavilion din Franța. Potrivit, leparisien.fr, se vehiculează ipoteza unei reglări de conturi în comunitatea moldovenească. Autoritățile franceze au luat legătura cu consulatul R. Moldova pentru a identifica victima.

Trupul bărbatului a fost descoperit în pivnița unui pavilion din Arnouville (Val-d\\'Oise) în seara zilei de 8 ianuarie.

Totul începe după-amiaza când secția de poliție a primit un telefon. Persoana care a sunat a spus că una dintre cunoștințele sale nu a dat niciun semn de viață de câteva zile. Poliția s-a deplasat spre casa respectivă, cunoscută ca fiind frecventată de bărbați originari din R. Moldova. 

Funcționarii au verificat casa, însă nu au reușit să dea de bărbatul respectiv. Ulterior, anchetatorii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din preajmă și au remarcat că, într-adevăr, bărbatul dispărut a intrat în pavilion și nu a mai ieșit de acolo. Corpul acestei persoane a fost găsit apoi în pivniță, ascuns sub o saltea și învelit cu o pătură.

Primele constatări ale medicului legist au arătat că a fost vorba de o crimă. „Victima a fost bătută până la moarte”, a spus o altă sursă, citată de leparisien.fr.

Forțele de ordine sunt în  contact cu consulatul Republicii Moldova pentru a încerca să identifice victima. Traseul de bază este cel al unui conflict, care se presupune că a izbucnit printre locuitorii casei. Deocamdată, oameni nu au fost identificați, iar motivul crimei rămâne un mister.