UPDATE: Poliția Capitalei informează că, urmare a verificării Centrului Comercial, de către specialiștii din cadrul seviciului ”Bomteh”, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, a fost identificat individul care a făcut apelul telefonic. Acesta s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 13 ani. Pe caz a fost inițiat un proces penal, întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

UPDATE 21.00 - Poliția Capitalei a emis un comunicat prin care informează că,  înseara de 15 ianuarie ora 20:20 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că pe acoperișul unui Centru Comercial amplasată pe str.Arborilor, se află un obiect explozibil. La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh. Forțele de ordine imediat au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii care la acel moment se aflau în incinta clădirii. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului. Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Știrea inițială

O persoană a apelat în această seară la serviciul 112 spunând că pe acoperișul centrului comercial MallDova se află o bombă. Serviciile abilitate au fost anunțate. Vizitatorii au fost evacuați. Alte circumstanțele se stabilesc.