UPDATE // 19:58 // Tânărul suspectat că l-ar fi ucis pe bărbatul din Pereni, Hîncești, a fost reținut cu puțin timp în urmă de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații. Acesta s-ar fi ascuns într-un apartament din Chișinău. Dânsul urmează să fie escortat la Penitenciarul Nr-13, după ce Curtea de Apel a emis un mandat de arest pe numele său.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Tânărul de 26 de ani, suspectat că l-ar fi ucis și îngropat pe bărbatul de 34 de ani, din Pereni, raionul Hîncești, a primit astăzi mandat de arest de la magistrații Curții de Apel, dar a fugit din sala de judecată înainte ca judecătorii să anunțe decizia, susțin sursele Deschide.MD. În data de 3 ianuarie acesta a fost reținut de ofițerii de investigație, însă peste 72 de ore a fost lăsat la libertate de instanța de judecată.

Procurorii au contestat la Curtea de Apel Chișinău decizia judecătoarei Valentina Suruceanu, de la Judecătoria Hîncești, din 6 ianuarie curent, prin care l-a lăsat la libertate pe suspectul de 26 de ani, fără a emite pe numele său vreo măsură de restricție.

Tânărul s-a prezentat astăzi la ședința de judecată, însă înainte ca judecătorul Alexandru Spoialî să elibereze mandat de arest pentru 30 de zile pe numele său, dânsul a fugit într-o direcție necunoscută.

Amintim că tânărul l-ar fi bătut pe bărbatul de 34 de ani în timp ce se aflau la o petrecere, iar ulterior, din data de 14 decembrie anul trecut, victima nu a mai dat niciun semn de viață și nimeni nu a mai auzit nimic despre el.

Se presupune că tânărul l-a ucis și l-a îngropat, însă cadavrul victimei așa și nu a mai fost găsit.

Despre dispariția bărbatului, oamenii legii au fost alertați de către mama acestuia în data de 19 decembrie. Femeia le-a spus polițiștilor că fiul său a plecat de acasă din data de 14 decembrie și nu a mai dat niciun semn de viață.

Cazul bărbatului dispărut la Hîncești. Ar fi fost ucis și îngropat de un tânăr din aceeași localitate