UPDATE // 23:12 // Oamenii legii au stabilit pe urme fierbinți automobilul care a fost implicat în accidentul de pe strada Socoleni, după ce una din plăcuțele de înmatriculare a rămas la locul tragediei. Automobilul, ce a fost găsit pe strada Podgorenilor, s-a dovedit a fi de marca Toyota și aparține unui angajat al INSP. La fața locului se afla proprietarul automobilului, dar și soția sa, susțin sursele Deschide.MD, apropiate anchetei.

În acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și cine se afla la volanul automobilului.

Accidentul de pe strada Socoleni. IGP: Polițistul vinovat de accident a fost reținut

Știrea Inițială

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un automobil. Tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 21:00, pe strada Socoleni din Chișinău.

Femeia traversa strada când a fost spulberată de un automobil încă neidentificat, iar în urma impactului a murit pe loc. Șoferul a fugit de la fața locului, iar acum este căutat de poliție.

Adăugător la accidentul rutier de la str. Socoleni. Persoana decedată a fost stabilită în baza cartelei '' Metro'' care o avea la sine.
A/m care a săvârșit tamponarea, a fost depistat pe str. Podgorenilor, unde era și proprietarul automobilului, angajat al Bat. 3 a INSP, împreună cu soția.