UPDATE // 12:40 // Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP, a confirmat pentru Deschide.MD decesul cele de-a două persoane din Dacia, în urma accidentului din proximitatea localității Bozieni, din raionul Hîncești.

ȘTIREA INIȚIALĂ

UPDATE // 12:22 // Cu puțin timp în urmă, șoferul automobilului Dacia, în vârstă de 30 de ani, a murit pe patul de spital. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de surse apropiate anchetei. Totodată, aceleași surse ne-au mai comunicat că în automobil se afla și fratele taximetristului, însă din fericire dânsul a scăpat cu viață.
Cel de-al doilea șofer s-a ales cu traumatisme neînsemnate și a fost trimis acasă

 
Inspectoratul General al Poliției a venit cu mai multe detalii desrpe tragicul accident ce a avut loc în această dimineață pe traseul Cimișlia-Hîncești, în apropiere de localitatea Bozieni. Potrivit IGP, la volanul Volkswagen-ului era un angajat al Inspectoratului General de Carabinieri, air persoana decedatăp era un tânăr de 29 de ani, angajat al IGPF.
 
Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri, când s-a ciocnit cu Dacia, ce aparține unei companii de Taxi.
 
La volanul taximetrului se afla un șofer de aproximativ 30 ani, care avea trei pasageri, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un bărbat de 29 de ani, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia.
 
În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.