Un tânăr riscă să fie cercetat pentru huliganism după ce a scos o armă peste geamul unei maşini, care se deplasare pe strada Ismail din Chişinău. Cazul a avut loc pe 2 ianuarie şi a fost filmat, video ajungând pe reţelele de socializare.

Poliţiştii din Chişinău s-au autosesizat în baza imaginilor video şi au stabilit proprietarul automobilului şi pasagerul care gesticula cu arma peste geamul unităţii de 

„În urma măsurilor întreprinse de către angajații sec. Centru, a fost stabilit proprietarul automobilului BMW cât și pasagerul care avea în mână arma și gesticula cu ea peste geamul unității de transport. Tinerii au fost conduși la inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul audierilor a fost stabilită identitatea acestora, ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 și 25 ani, iar arma s-a dovedit a fi o jucărie, care a fost predată benevol de tânăr. Totodată tânărul care era în calitate de pasager a comunicat că a vrut doar să facă o glumă fără a se gândit la consecințe. Astfel tânărul de 21 de ani, este documentat conform art. 354 Cod Contravențional Huliganism nu prea grav, iar conform legislației el riscă amendă de până la 1 500 lei”, precizează reprezentanții Poliției Capitalei.