O femeie a murit după ce BMW-ul cu care se deplasa s-a izbit într-o stație de așteptare a trasnportului public. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:30, în loclaitatea Ciuflești, din raionul Căușeni. Automobilul era condus de un șofer în stare de ebrietate.

Potrivit poliției locale, un BMW, cu plăcuțe de înmatriculare e Germania, se deplasa cu viteză excesivă pe drumul central din localitate, când, în apropiere de cimitirul din sat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent într-o stație de așteptare a transportului public.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 34 de ani, sunat la poliție și a anunțat despre accident, dar și a solicitat la fața locului o ambulanță pentru a acorda ajutor medical pasagerii sale, o femeie în vârstă de 43 de ani.

Victima, originară din localitatea Troița Nouă, Anenii Noi, a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Căușeni, unde a fost diagnosticată cu politraumatizm, fractură de humerus pe stânga , fractură pubie pe dreapta, fractură de bazin, luxație de șold dreapta, dar și șoc traumatic.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, în această dimineață, în jurul orei 07:45, femeiea a murit în secția de reanimare.

Totodată, la fața locului, oamenii legii l-au testat pe șofer cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concentrație de 0,74 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au inițiato anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.