Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din r. Ungheni, a fost reținut de ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău în comun cu IP Centru, Ungheni, INI al IGP de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Centru, pentru comiterea unui omor. Acesta este suspectat că l-ar fi ucis pe bărbatul a cărui cadavru a fost găsit aseară într-un vagon de tren marfar pe strada Muncești.

Ofițerii de investigație și urmărire penală, au dispus imediat un șir de măsuri, pentru a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele comiterii infracțiunii. Urmare a acțiunilor întreprinse polițiștii au stabilit că crima a avut loc la data de 17 decembrie, totodată fiind identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că se cunoștea cu victima iar în noaptea tragediei fiind la el în ospeție au consumat băuturi alcoolice care ulterior au dus la iscarea unui conflict. După comiterea infracțiunii bărbatul a părăsit locul comiterii infracțiunii, după care s-a deplasat în r. Ungheni.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, conform legislației penale în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.