O persoană a fost împuşcată mortal, iar altele două au fost rănite în urma unui schimb de focuri de armă pe teritoriul unui magazin de piese auto din Stăuceni. Acţiunile persoanei care a împuşcat ar putea fi catalogate drept autoapărare. Bărbatul decedat se află în vizorul persoanelor de drept. Are mai mult de 10 condamnări anterior şi se afla în căutare. Câteva luni în urmă acesta a fost eliberat din locul de detenţie. El a fost condamnat anterior pentru acţiuni violente, circulaţie ilegală de substanţe narcotice şi furturi.

O altă persoană care a fost rănită are de asemenea antecedente penale. Acesta s-a aflat în vizorul organelor de drept.

"Grupul de persoane a intrat ilegal pe teritoriul întreprinderii respective şi a încercat să pătrundă în sediul acestei întreprinderi. Erau agresivi. Erau în jur de 13 persoane care au venit la faţa locului cu patru automobile. Era totul organizat. Aceştia au atacat angajaţii întreprinderii şi au deteriorat bunurile întreprinderii. Stăpânul s-a baricadat la etajul II, a apelat 902. În situaţia în care unele persoane au continuat atacul şi erau foarte violente, directorul a aplicat arma, un pistol care era deţinut legal şi a efectuat în jur de 7 împuşcături în direcţia persoanelor care atacau. În rezultat, atacatorii s-au retras cu automobilele cu care au venit. A fost depistat cadavrul unuia dintre atacatori. Ulterior s-a constat că încă două persoane s-au adresat la Spitalul de Urgenţă cu plăgi cauzate prin împuşcături. La faţa locului s-a deplasat o grupă operativă", a relatat procurorul municipiului Chişinău, Igor Popa. 

Până la acest moment au fost identificate doar patru persoane implicate.

În acest caz au fost pornite două cauze penale: un dosar pornit pentru omor, iar al doilea pentru acţiuni de huliganism.

Camerele de supraveghere au înregistrat toate acţiunele care au avut loc la faţa locului, iar imaginile au fost ridicate de specialişti. În urma vizionării acestor imagini s-a ajuns la concluzia că proprietarul întreprinderii a întreprins toate măsurile pentru a se apăra.

Corpul neînsuflețit al victimei a fost găsit a fost găsit în spatele unei stații de alimentare.

Poliția investighează cazul.