UPDATE // 14:20 // Cu puțin timp în urmă, magistrații Jduecătoriei Comrat, au admis demersul procurorilor și au emis un mandat de arest pentru 30 de zile pe numele fetei de 21 de ani. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către Maria Vieru, prutătorul de cuvânt al PG.

„Magistrații au admis integral demersul. Fiind audiată de procuror, aceasta a făcut uz de dreptul său procesual de a nu da declarații”, susține Vieru.

Tânăra de 21 de ani, care vineri-noaptea și-a spintecat mama, se va prezenta astăzi în fața instanței de judecată. Procurorii cer mandat pe numele său.

Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, a declarat pentru Deschide.MD că procurorii au depus un demers la Judecătoria Comrat prin care solicită mandat de arest pentru 30 de zile pentru tânără.

Demersul procurorilor urmează să fie examinat pe parcursul acestei zile.

Amintim că în noaptea de vineri, 11 decembrie, o femeie de 40 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge într-un apartament din orașul Comrat. Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au reținut-o pe fiica victimei, o tânără de 21 de ani, studentă la medicină.

Aceasta este suspectată că, fiind în stare de ebrietate narcotică, cu un cuțit de bucătărie și-a spintecat mama și i-a smuls inima din piept, după ce între ele s-a iscat un conflict din cauza că femeia intenționa să o interneze într-un Dispensar Narcologic.

Victima revenise în țară în data de 3 decembrie, din Germania, unde lucra pentru a-și întreține fata.