UPDATE // 17:07 // Surse apropiate anchetei au declarat pentru Deschide.MD că, după ce tânărul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta ave o concetrație de 0,96 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta nici nu ar deține permis de conducere.

Aceleași surse susțin că tânărul nu-și recunoaște vina și, în cadrul audierilor, ar fi declarat polițiștilor că la volanul automobilului s-ar fi aflat iubita sa, o adolescentă de 17 ani, care ar fi făcut practică.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Femeia care a decedat în satul Pepeni, raionul Sîngerei, după ce a fost lovită dimineață de o mașină era asistentă medicală la unitatea medicală din localitate și se deplasa pe marginea carosabilului spre lucru când a fost lovită de o mașină. Potrivit șefului INSP, Alexei Grosu, oamenii legii au reușit la scurt timp să identifice șoferul care a provocat nenorocirea.

Este vorba de un tânăr de 20 de ani care conducea un Audi. În urma testului la alcool, s-a constat că aceasta era în stare de ebrietate. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe marginea cazului a fost pornită o cauză penală. 

Tragedia a avut loc în jurul orei 07:30, în localitatea Pepeni, din raionul Sîngerei.După lovitură victima a murit pe loc, iar șoferul a dat bir cu fugiții. 

O femeie a decedat, după ce a fost lovită de o mașină. Șoferul a dat bir cu fugiții