BREAKING NEWS // Dragoș Vicol și-a dat demisia. PSRM și-a pus omul la șefia Consiliului Audiovizualului

04 Decembrie

Foto:

În locul lui Vicol a fost aleasă Ala Ursu-Antoci. Aceasta a fost susținută cu 8 voturi din 9. Informația a fost confirmată pentru DESCHIDE.MD de către membrul CA, Ion Robu.

De precizat că Ala Ursu-Antoci până a deveni membru CA, a fost șef al cabinetului fracțiunii PSRM din cadrul Secretariatului Parlamentului. La fel, ea activează în calitate profesor la Colegiul de Ecologie din capitală. Potrivit CV-ului, ea nu a activat nicio zi în domeniul audiovizualului.

În calitate de membru CA, aceasta a făcut o declarație care a stârnit foarte multe nemulțumiri. 

Ala Ursu-Antoci considera că posturile de televiziune nu au dreptul să critice instituțiile statului și partidele politice.

„Trebuie sa-i disciplinăm, trebuie să-i învățăm că un pic nu se face în felul ăsta, un pic nu trebuie să aducem acuzații instituțiilor statului, ne place - nu ne place instituția statului, dar conducătorul instituției reprezintă însăși instituția. Noi nu putem să aducem acuzații anumitor partide".

Amintim că potrivit „legii lustrației”, propusă de PSRM, Dragoș Vicol urma să fie demis. 

Sprijină echipa Deschide.MD cu o donație pe contul nostru de Patreon. Suntem recunoscători pentru ajutor și sustinerea pe care ne-o acordați.
× Aboneaza-te la fluxul de stiri Deschide.MD pe telefonul tau mobil
Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER