Angajatul Direcției Asigurarea Securității Antiincendiare la Obiectivele de Importanță Strategică a IGSU, a cărui cadavru a fost zăcând într-o baltă de sânge weekend-ul trecut, ar fi fost ucis de un tânăr de 20 de ani.

Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că, în urma expertizei medico-legală s-a stabilit că decesul a survenit în urma hemoragiei intracerebrală, ca urmare a traumei craniu-cerebrală închisă. Angajatul MAI se afla la Palatului Național „Nicolae Sulac” în serviciu, pe uniformă, când ar fi fost lovit cu pumnul de un tânăr de 20 de ani. Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Aceleași surse susțin că la comiterea crimei ar fi participat și un minor care acum este căutat de poliție.

Amintim că, trupul neînsuflețit al unui angajat al Ministerului Afacerilor Interne a fost găsit în sâmbătă seară, 28 noiembrie, zăcând într-o baltă de sânge, în spatele Muzeului de Artă, de pe strada 31 august, din sectorul Centru al Capitalei. Este vorba de Sergiu Gîndea, care activa în cadrul IGSU. 

Detalii: UPDATE: Moarte învăluită în mister în inima Chișinăului. Angajat MAI, găsit zăcând într-o baltă de sânge