Trei copii au ajuns la spital, după ce automobilul de marca BMW cu care se deplasau, s-a răsturnat. Accidentul a avut loc noaptea trecută în municipiul Bălți, iar la volanul automobilului se afla o femeie în stare de ebrietate.

Potrivit unui comunicat al INSP, la volanul automobilului se afla o femeie în vârstă de 27 de ani care a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu, s-a izbit în bordură și s-a răsturnat.
Ulterior, oamenii legii au stabilit că femeia conducea automobilul în stare de ebrietate. Rezultatele aparatului drager au arătat că dânsa avea 0.58 mg/l de alcool pur în aerul expirat.
 
În același comunicat se menționează că în mașină se afla un bărbat 55 de ani, la fel băut (0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat), dar și 2 copii de 10 ani.
 
Ulterior, s-a stabilit că în timpul producerii accidentului, în autovehicul se mai afla o femeie de 36 de ani cu un copil de până la 2 ani, care a părăsit locul accidentului imediat după impact, lăsând persoanele traumate în mașină fără ca să le acorde ajutor.
 
În urma accidentului, toate persoanele au ajuns la spital pentru a le fi acordat ajutorul medical de rigoare.
 
Amintim că tot în seara zilei de ieri, pe traseul traseul M-1, între localitățile Căpriana și Condrița din raionul Strășeni, un bărbat a murit, iar alte 7 persoane, dintre care doi copii, au ajuns la spital, după ce o șoferiță de 40 de ani, cu un Mercedes E220, s-a angajat într-o depșirea periculoasă, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-un Mercede ce venea din partea opusă.