Încă un medic din R.Moldova a murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Este vorba de Ala Spătaru, medic de familie care activa la IMSP Centrul de Sănătate Ialoveni. Primăria Ialoveni a adresat un mesaj de condoleanțe.

„CONDOLEANŢE. Colectivul Primăriei oraşului Ialoveni este profund îndurerat de trecerea în nefiinţă a medicului de familie ALA SPĂTARU şi în aceste momente grele exprimă gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe colectivului în care a activat, membrilor familiei, rudelor şi prietenilor. Dumnezeu să-o odihneacă în pace”, se arată în mesajul primăriei. 
Reprezentanți din cadrul primăriei Ialoveni au precizat pentru Deschide.MD că medicul a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Femeia mai avea și ale cormobidități. 
 
Ministerul Sănătății urmează să anunțe oficial decesul medicului. 
 
Amintim că, până la ziua de ieri în R.Moldova au fost înregistrate 55 cazuri de deces în rândul lucrătorilor medicali. 
 
UPDATE (12:47) Ialovenionline.md scrie că Ala Spătaru avea doar 61 de ani, iar Covidul, cu care s-a infectat, a agravat alte boli de care suferea. Ala Spătaru este deja al patrulea lucrător medical din orașul Ialoveni care moare din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.