Oamenii legii au discoperit misterul care se ascundea în spatele cadavrului găsit în după-amiaza zilei de duminică, 22 noiembrie, într-un apartament din orașul Drochia. Victima a fost snopită în bătaie de către un amic, după ce a băut singur de 40 de lei pe care i-a dat agresorul.

Cadavrul victimei a fost descoperit de oamenii legii în jurul orei 15:33, după ce au spart ușa apartamentului, ce era încuiată din interior. Poliția a fost chemată de către un vecin al victimei care a sesizat faptul că miroase urât în scara blocului.

Moarte învăluită în mister, la Drochia. Bărbat găsit ucis în propriul apartament

Ulterior după deschiderea ușei de la intrare, în odaia apartamentului, a fost găsit cadavrul bărbatului în vârstă de 47 de ani, cu mai multe semne de moarte violentă.

Trupul neînsuflețit, zăcea la podea, cu capul pe o pernă însângerată. Medicii-legiști, după ce au examinat cadavrul, au stabilit că bărbatul a fost ucis în bătaie, având echimoză pe frunte, mișcări patologice ale coastelor pe ambele părți a cutiei toracice și mișcări patologice în regiunea mandibulei de jos. 

Surse apropaite anchetei, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că bărbatul a fost ucis în bătaie de un coleg de apartament, în vârstă 35 de ani, care anterior a mai fost certat cu legea.

Făptașul a fost reținut pe urme feirbinți de către polițiști și reținut pentru 72 de ore. În cadrul audierilor, acesta le-a povestit cu lux de amănunte polițiștilor cum a fost comisă crima, dar și care a fost motivul.

Dânsul susține că i-ar fi dat victimei 40 de lei ca să meargă la piață și să cumpere băuturi alcoolice pe care urma să le servească împreună, însă ultimul a luat banii și a băut singur. Când a revenit în apartament, băut și fără bani, între ei s-a iscat o ceartă care a degenerat într-un schimb de pumni.

Bărbatul de 35 de ani i-a aplicat celui de 47 mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste toată suprafața corpului, iar după ce acesta a rămas să zacă la podea fără suflare, el a încuiat apartamentul din interior și a dat bir cu fugiții peste geam.

Acesta este cercetat penal și riscă ani grei de pușcărie pentru fapta comisă.