Momentul în care un pieton este spulberat de un taxi pe strada Alecu Russo din capitală a fost surprins de o cameră de supraveghere. Potrivit poliției capitalei, după ce a fost stabilit ă identitate victimei, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 36 de ani, dar nu de 27 cum se anunțase anterior. Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia imaginelor cu momentul impactului. Atenție, urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.

Angajații Secției documentare accidente rutiere au stabilit că automobil Toyota ce aparține unei firme de taxi, condus de șofer în vârstă de 30 de ani, a tamponat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care traversa strada neregulamentar, în afara trecerii de pietoni.Medicii au întreprins toate măsurile pentru ai salva viața, dar în urma traumelor primite bărbatul a decedat la locul comiterii accidentului rutier.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțelor.

În acest context Poliția Capitalei, recomandă:


✅Traversați partea carosabilului doar la trecerile pentru pietoni cât și la culoarea verde al semaforului. Oferiți-le conducătorilor auto timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!
✅Asigurațivă din timp ca sunteți vizibil pentru conducătorii unităților de transport atunci când aveti intenția de a traversa strada.