O mașină ce aparține unei companii de taximetrie a fost grav avariată, după ce s-a ciocnit cu o ambulanță. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 97:00, la intersecția străzii Mihai Eminsecu cu strada București, din centrul capitalei.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei,a declarat pentru Deschide.MD că în accident a fost implicat un automobil de marca Toyota, ce aparține unei companii de taximetrie, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 37 de ani,  dar și o ambulanță de marca Mercedes condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani.

În urma impactului, taxiul a fost grav avariat și a rămas fără o roată în intersecție, însă din fericire nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat. Ultimul riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.