Un bărbat a murit, după ce împreună cu fratele său au luat cu asalt un tractor pentru a-și regla conturile cu tractoristul, însă din nefricire tractorul s-a răsturnat peste el. Tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, 10 noiembrie, în jurul orei 19:15, în localitatea Sămănanca, din raionul Orhei.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 de ani, iar poliția a fost sesizată de către conducătorul tractorului, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

„Conducătorul tractorului a comunicat polițiștilro că în timp ce se deplasa cu tractorul pe câmp a fost atacat de către doi bărbați, unul în vârstă de 35 de ani și altul de 49 de ani. Unul dintre ei a pătruns în interiorul cabinei tractorului și a început să-l lovească cu pumnii peste diferite părți ale corpului, iar altul a rămas pe scara tractorului. Astfel, tractoristul nu s-a isprăvit cu conducerea, iar tractorul s-a răsturnat pe câmp. În urma accidentului, bărbatul de 35 de ani a fost strivit și a murit pe loc, până la venirea ambulanței”, ne-a comunicat Bețivu.

Totodată, oamenii din localitatea susțin că cei doi atacatori ar fi frați, iar cel de 49 de ani se afla în stare de ebrietate.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.